Ouderraad

De Rank Wezemaal Icon cropped

SAMEN BOUWEN AAN DE IDEALE WIJNKELDER VOOR ONZE DRUIFJES

De OUDERRAAD is een groep ouders die zich vrijwillig inzetten om die overkapping te realiseren.

Wil je alle details van onze visie weten? Bekijk dan het filmpje.

Liever de snelle versie? We hebben onze visie voor u samengevat.

De OUDERRAAD dankt al de enthousiaste ouders, helpende handen én vele kleine en grote sponsors!

Contact: ouderraad.derank.wezemaal@gmail.com

Ondersteunen

DE OUDERRAAD ondersteunt de school actief: door succesvol samen te werken in projecten als het boekenbos, de inrichting van de speelplaats en het Joepiefeest, door financieel te ondersteunen op basis van sponsorgeld én door de expertise van de ouders ten dienste van de school te stellen.

Communiceren

DE OUDERRAAD bevordert de dialoog tussen de ouders en de school. Wij hebben een zwak voor tweerichtingscommunciatie. Dat betekent dat we graag geïnformeerd worden, maar ook gehoord worden. En dat steeds met respect voor het pedagogisch project van de school.

Adviseren

DE OUDERRAAD adviseert de schoolraad over onderwerpen die ons als ouders rechtstreeks aanbelangen via de vertegenwoordigers van de ouders.

Ontmoeten

DE OUDERRAAD brengt ouders en kinderen graag samen. Zo creëren we een (h)echte schoolgemeenschap. Elkaar ontmoeten kan op initiatief van de klasvertegenwoordigers, in onze werkgroepen, bij activiteiten zoals de oudercafé's en de Reuze Picknick.

Sponsors

Wijnton

Wijnfles

De Rank Logo

Aarschotsesteenweg 172

3111 Wezemaal

De Rank Wezemaal I Website Creator: Jan Bruyninckx | Behoort tot vzw KODiD | Aarschotsesteenweg 39, 3110 Rotselaar | +32 16 80 87 10 | Ondernemingsnummer: 0464.016.326