krant sneeuw

Weeknieuws 15-22

In dit nummer:

Werchter - vraag vanuit de ouderraad

Als je vandaag naar buiten kijkt, lijkt de zomer nog veraf. Toch kijken we met de ouderraad al vooruit naar het komende festivalseizoen. Ook dit jaar zullen we met een team van enthousiaste vrijwilligers van De Rank het festival mee in goede banen leiden.  In 2022 konden we 4000 euro inzamelen t.v.v. de school, waarmee onder andere de aanschaf van digitale borden en een speeltoestel kon gefinancierd worden. Maar centjes binnenhalen is niet het enige wat telt.  Tijdens deze activiteit leer je niet alle andere ouders, leerkrachten en sympathisanten kennen, maar krijg je ook een exclusieve kijk achter de schermen van één van de grootste festivals. Bovendien kan je nog wat gratis concertjes meepikken (drank en eten inbegrepen). 

Heb je interesse om dit jaar mee te helpen door een controlepost te bemannen, stuur dan alvast een mailtje naar derank.werchter@gmail.com. Meer details kan je terugvinden op https://nl.livenation.be/venue/43129/festivalpark-werchter-tickets

In de komende maanden zullen we deze activiteit verder promoten en jullie de nodige details verschaffen. 

werchter

Zwemmen 3de kleuterklas

zwemmen

Na de kerstvakantie starten de zwemlessen voor de kleuters van de 3de kleuterklas. Op dinsdag om de 2 weken zullen zij met de bus naar het zwembad in Rotselaar gebracht worden. De eerste zwemles zal doorgaan op dinsdag 10 januari. Juf Anne en meester Dirk zullen telkens onze kleuters tijdens deze zwemlessen begeleiden.  

Alle verdere details zullen u volgende week bezorgd worden.  

Restorank

Na 2 jaar kan onze Restorank terug doorgaan. Noteer alvast zondag 29 januari 2023 in jullie agenda. Wij hopen jullie massaal te mogen verwelkomen!  Neem gerust vrienden en familie mee.  Onze Restorank gaat door in de Parochiezaal van Wezemaal. Er is een middag- en avondshift. Alle verdere praktische info en uitnodiging  volgt nog.  

Wenst u onze Restorank te sponsoren door het logo van uw firma op de placemats te zetten? Mail dan naar info@derank.be voor 23-12-2022.

restorank

Wist je dat...

wjd

… de foto’s deze week werden meegegeven met uw zoon/dochter. 

… de maaltijden voor januari en februari kunnen besteld worden door de link in te
    vullen  https://forms.gle/mW5NV7mNtmxmWq1F8

… de kleuters van juf Liliane en de 6de-klassers maandag hun witloof gaan oogsten en een witlooffeestje
    houden. 

Kalender

Ma 19 december Witlooffeest 3de kleuterklas en 6de leerjaar
Di 20 december Lesdag 
Wo 21 december Buitenspeeldag kleuters. Regenkledij voorzien.
Wereldbeurs El mundo del Ranko (tussen 10u en 12u)
Do 22 december Medisch onderzoek 6A (lunchpakket meebrengen)
Vr 23 december  Rapport lagere school 
december 22
De Rank Logo

Aarschotsesteenweg 172

3111 Wezemaal

De Rank Wezemaal I Website Creator: Jan Bruyninckx | Behoort tot vzw KODiD | Aarschotsesteenweg 39, 3110 Rotselaar | +32 16 80 87 10 | Ondernemingsnummer: 0464.016.326