masker carnaval

Weeknieuws 21-23

In dit nummer:

Welkom in De Rank

Na de krokusvakantie verwelkomen we Cyriel in de instapklas. 

Bibbezoek K2 + L2

Op dinsdag 20 februari gaan de kleuters van de 2de kleuterklas en de leerlingen van het 2de leerjaar
op bezoek naar de bib. We zijn nog op zoek naar chauffeurs om de kinderen van en naar de BIB te brengen. Heb je tijd om de kinderen te vervoeren, neem dan contact op met de klasjuf. 

Speelgoedauto's

De auto’s die we van een aantal ouders gekregen hebben, doen sinds deze maand dienst.  Tijdens het regenweer blijven we onder het afdak. Ideaal om de auto’s, een gezelschapsspel of een boek boven te halen. Voor ieder wat wils dus. 
Alvast bedankt voor jullie gulle gift! 

 

Rock Werchter

werchter

Hey Rankers, 

Nu de affiche van Rock Werchter deels gekend is denken we met veel enthousiasme terug aan de fijne zomer vorig jaar. En ja, ook dit festivaljaar doen de Rankers weer mee!

Vorig jaar haalden we een mooi bedrag op met vrijwilligerswerk op en rond het festivalterrein. Maar liefst 58 (groot)ouders, vrienden van Rankers konden gratis genieten van een onvergetelijke festivaldag met alles erop en eraan. 

Onze taak dit jaar is het bewaken van enkele straten rond het festivalterrein. Om het verkeer rond het terrein te beperken kunnen enkel bewoners deze betreden. Bewoners beschikken over een toegangskaart. Wij controleren deze kaart en verschaffen hen de doorgang. De weg wijzen aan verdwaalde festivalgangers hoort er ook bij. 

Interesse? Dit jaar werken we voor het eerst met een preregistratie. Hierdoor krijg je als eerste de nodige info via e-mail en word je verwittigd van zodra de inschrijvingen open gaan. Het plannen en verdelen van werkshifts zal starten vanaf april. De preregistratie houdt geen verplichtingen in. Je kan deze vinden via volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSck1xs0TUNoc-osmz32X7JYNYHIncFyJBzyf_4wufU1TYhGpA/viewform

Wist je dat...

… het woensdag 13 maart een pedagogische studiedag dag is.

… de leerlingen van het 4de leerjaar op donderdag tijdens de zwemweek vertrekken om 8u30. 

… de leerlingen een leesbingo mee naar huis krijgen. Na de vakantie mag de leesbingo terug aan de juf
    afgegeven worden. 

… de Rankers elke dag prachtig verkleed waren voor onze carnavalsweek.

… wij jullie allemaal een hele fijne krokusvakantie wensen. 

Kalender

Ma 19 februari Lesdag
Di 20 februari Zwemmen 3e kleuterklas. Zwemzak niet vergeten!
BIB K2 en L2
Wo 21 februari Ouderconctact LS (enkel op vraag van de leekracht)
Do 22 februari Zwemmen lagere school.  Zwemzak niet vergeten!
Vr 25 februari Lesdag
De Rank Logo

Aarschotsesteenweg 172

3111 Wezemaal

De Rank Wezemaal I Website Creator: Jan Bruyninckx | Behoort tot vzw KODiD | Aarschotsesteenweg 39, 3110 Rotselaar | +32 16 80 87 10 | Ondernemingsnummer: 0464.016.326