Weeknieuws 38-23

In dit nummer:

Crea-voormiddag

Op woensdagvoormiddag maakten de Rankers kennis met de nieuwe klasjuf voor volgend schooljaar.
Er werd een crea-voormiddag georganiseerd a.d.h.v. een doorschuifsysteem. We hoorden het nieuwe ‘Ranklied’ en maakten hier een clip van.  

Ook juf Nele werd in de bloemetjes gezet voor haar 24 jaren dienst in De Rank. Bedankt juf Nele voor je inzet voor onze school en alle Rankers.
We wensen haar uiteraard veel succes met haar nieuwe job. 

Juf Ans wordt vandaag ook nog in de bloemetjes gezet, zij zal vanaf september ook een nieuwe uitdaging aangaan. Succes Ans!

Megakids

Dinsdag fietsten de vijfde- en zesdeklassers naar Scherpenheuvel voor het tweejaarlijkse evenement ‘Megakids’, waar er aan Den Egger tal van leuke activiteiten georganiseerd werden.
Het was een warme maar wel een hele leuke en sportieve dag! 

Proficiat aan de fietsers om op een veilige en sportieve manier deel te nemen.

Einde schooljaar

Het schooljaar zit erop en wat een avontuur is dit schooljaar geweest. Van nieuwe vriendschappen, tot het behalen van doelen en diploma’s voor de Rankers van het 6de leerjaar. Elke dag bracht iets unieks. We willen alle (groot)ouders, leerlingen, vrijwilligers, juffen en meesters bedanken voor het leuke schooljaar want zonder jullie hulp en steun om er een succesvol schooljaar van te maken was dit niet gelukt.

We wensen alle schoolverlaters en hun ouders veel succes toe, maar eerst gaan we genieten van een hopelijk zonnige vakantie! 

De school zal gesloten zijn tussen 8 juli en 19 augustus. Voor dringende zaken kan u ons uiteraard altijd een mail sturen. 

Wist je dat...

… de maaltijden opnieuw opstarten op maandag 2 september. Om te bestellen, zal je in
    augustus een link ontvangen via mail. 

… broertjes en zusjes die volgend schooljaar (2024-2025) mogen starten, ook best al
    ingeschreven worden. Je kan hiervoor een mailtje sturen naar wendy.anthonis@derank.be

… dit het laatste weeknieuws was van dit schooljaar. 

De Rank Logo

Aarschotsesteenweg 172

3111 Wezemaal

De Rank Wezemaal I Website Creator: Jan Bruyninckx | Behoort tot vzw KODiD | Aarschotsesteenweg 39, 3110 Rotselaar | +32 16 80 87 10 | Ondernemingsnummer: 0464.016.326